Чебрен треба да го гради Македонија

ОДЛУКА ЗА ЧЕБРЕН ДА СЕ ДОНЕСЕ ПОСЛЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ !! ЧЕБРЕН ТРЕБА ДА ГО ГРАДИ МАКЕДОНИЈА ! Македонски ресурси на вода, македонска територија! НЕ СМЕЕ ВЛАДА ДА ДОНЕСУВА ОДЛУКИ НЕКОЛКУ ДЕНОВИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ !!! Се работи за иднината на Македонија во следните 70 години ! Македонија е способна сама да го изгради овој објект. Нема ниту една причина да се даде на концесија, освен лукративни. Го губиме суверенитетот. Немаме втор објект со такви карактеристики. ЧЕБРЕН и Галиште ќе биде капитален проект за обединување на македонското општество. Кривична одговорност за донесување на одлуки кои се штетни на долг рок за Македонија ! Незнаење не е оправдување !

ЧЕБРЕН

off.net.mk

10/31/20231 мин читање

Линк до објавата